torsdag 14 april 2011

Tävling - Vackert med vintageDamerna som gjort boken. Kortet är taget på trädgårdsmässan i Älvsjö nu i mars.


Nu är det dags för en tävling!
Det ni kan vinna är boken " VACKERT MED VINTAGE" av Sania Hedengren och Susanna Zacke. En mycket inspirerande bok för alla pyssliga människor eller varför inte bara bläddra i den och njuta av vad andra skapar av gamla saker. Vinsten är sponsrad av BOKIA i Mora.
Allt ni behöver göra för att delta i utlottningen är att skriva en kommentar i detta inlägg vilket ger en lott.


Länkar ni från Er egen blogg får ni ytterligare en lott.


Har ni ingen blogg går det så klart också att vara med, då skriver ni bara med namnet i kommentaren eller skickar ett mail till Vindsverkstan.
Den 30/4 på Valborgsmässoafton avslutas tävlingen kl 00.00
LYCKA TILL !!


Igår kom en stor pall med trädgårdsdekorationer från Two Faces! Nyheter för året och favoriter som vi hade hemma förra sommaren.
Det har också kommit ett gäng grodor i koppar. Det följer med vattenpump så att man kan koppla den till och det blir då en fontän när vattnet sprutar ur den.


lördag 2 april 2011

Ny keramik

Nya fina dalahästmuggar och annat av keramikern Mia Blanche. De stora muggarna går bra att dricka ur eller att använda som en liten kruka för någon liten växt. Syrran planterade små Bellis i och det blev så fint och vårigt.
Den lilla muggen med häst på, är tänkt till espresso eller som snapsglas. Fint att duka med vanliga glas till den lilla keramikmuggen på påskbordet.

Den lilla skålen "liten kaka" passar bra att ha flingsalt i eller sås.

Muggen "farmor" har jag druckit kaffe ur, och det smakade jättegott kan jag lova!!


Ha det bra!!

Anna