lördag 30 januari 2010

I våra ögon

Här kommer lite bilder från Formexmässan. De är många kort tagna från de uppbyggda "rummet" i mässentrén, där ett hopplock av olika utställare visas upp för att man ska få en bild av vad som gäller nu i inredningsvärlden. Trenderna pekar på glada färger - I like it!!
Följande stod att läsa i tidningen Pralin i morse, och jag instämmer helt: "Kreativitet, enkelhet, färgglädje och hållbarhet är något av det som ligger i tiden våren 2010. Att skapa nytt av gammalt, våga vara personlig och ta sig tid till hantverk är helt rätt. Sakerna i hemmet är gärna hemgjorda och om det inte är det, ska det i alla fall synas att de är tillverkade av någon. Återbruk är en självklarhet."
Bilderna nedan talar för sig själv!!
Axlings monter var vårig i massor av pasteller.En del av en mässhall var avsatt för att visa alla produkter och souvenirer inför det kungliga bröllopet i sommar. Mycket snygga saker måste jag säga.
Trevlig helg önskar Annaonsdag 20 januari 2010

Formex

Hej!
Nu är det dags att åka på Formexmässan i Stockholm .
Vi har stängt i gårdsbutiken fredag och lördag.
Till helgen återkommer vi på bloggen med en tävling och kanske lite bilder på vad vi har köpt in.
Ha en trevlig helg!!
Annika och Anna

fredag 15 januari 2010

Tulpanens dag
Rosa och gröna frasiga tulpaner fick jag idag på "tulpanens dag". Mer vårigt än det här går nästan inte att hitta. Det känns bra att frossa i pasteller den här tiden på året. En liten föraning om att ljusare tider väntar.
De kitschiga lamporna kommer från Oddbirds. Det ska bli spännande att se vad de har på nästa veckas mässa - Formex.


Ha en trevlig helg!!
Anna

torsdag 7 januari 2010

ODDBIRDSOddbirds har roliga pyssel för kalla dagar i januari. Påsar och burkar med tyger i finstämda färger att tillverka bla kuddar av, eller varför inte en liten brosch. Mönster medföljer men de uppmuntrar att man skapar lite fritt för att få det extra orginellt. Rolig idé tycker jag, och det ligger helt rätt i tiden med lite "återbruk".


Björgsmycken att kombinera som man vill. Halva priset på lädersnodd med fästring om man köper ett hänge !! Många olika budskap finns.


Ha en trevlig helg !!
Hoppas att vädret blir lite varmare.
Nu har vi återgått till de vanliga öppettiderna i gårdsbutiken. De finns till höger på sidan.
Annika och Anna